16 באוגוסט 2014

קייקפופס

נו, מה חשבתם? שקניתי את המשולב ולא אכין את ייעודו המרכזי? 
הנה הגיעה לה ההזדמנות ....גיוסה של ביתי לצבא ...וזו היתה סיבה מספקת למשחק זה ....
לקחתי את המתכון הזה והכנתי 70 קייקפופס 
קייק פופס
ביצים
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
כוס חלב
חבילה קטנה קמח תופח אסם
כף קורנפלור (להסמיך את התערובת( 
כף תמצית וניל משובחת

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היטב לפי הסדר
מחממים את המכשיר
מוזגים את הבלילה לחורים, סוגרים ואופים 7 דקות בדיוק. 
לפעמים הצבע נראה בהיר מדי - ניתן באמצע להפוך אותם או להשאירם ככה - הם אפויים וממילא מצפים אותם. 
אני הכנתי חצי עם הבלילה הזו (וניל) ולחצי השני הוספתי 2 כפות שוקולית לבלילה כהה. 
כאמור יצאו לי 70 כדורים. 
בשלב הזה הקפאתי אותם והם המתינו לתורם, עד המסיבה .

שלב העיטור 
הפשרה של הכדורים.
המסתי שוקולד צבעוני (יש לקנות מוכן בחנויות המתמתחות או לחילופין להמיס שוקולד לבן עם טיפה צבע מאכל)
טבלתי כחצי ס"מ של המקל בשוקולד המומס והכנסתי לכדור ....
כך זה נראה 


כעת הוספתי לשוקולד שמנת מתוקה עד שהיתה בלילה סמיכה אך לא מדי ...וטבלנו את הכדורים .....
יש צורך לסובב את הכדורים על מנת שהציפוי יהיה אחיד 


גייסתי את החבר'ה שיעזרו בהחזקת הכדורים , התגלגלנו מצחוק .....הכל נזל ....


תובנה אחת למדנו מהר ...עדיף להקפיא מעט את הכדורים על מנת שלאחר הטבילה בשוקולד הציפוי ייקרש מהר....
וזו התוצאה 
 

היה טעים ומהנה ....

אין תגובות:

פרסום תגובה