מרק שעועית וגרונות הודו
מתחילה בהשריית השעועית במשך הלילה (השתמשתי בשקית שמכילה 13 סוגי שעועית ועדשים שנקנתה ב- i herb).
את גרונות ההודו הרתחתי למשך 10 דקות על הגז.
טיגון בצל בתוכנית הצריבה, הוספת קוביות קטנות של גזר/ פטריות/ גבעול סלרי/ עגבניה .
כשמעט מתרכך להוסיף את השעועית מסוננת מהמים.
להוסיף תבלינים - רסק עגבניות, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה.
להוסיף את הגרונות ומים לפי הכמות שרוצים.
להעביר לתוכנית סיר לחץ (לא לשכוח את המכסה) למשך 30-35 דקות.
טעיםםםםםםם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה